Skip to content Skip to footer

Dublă standard

Mansarda conacului găzduiește cele 5 camere duble standard care își întâmpină oaspeții cu o simplitate rafinată. Aceaste camere cu arhitectura proprie, datorită locului în care sunt amplasate, reprezintă o alegere minunată, oferind o experiență plăcută în atmosfera aristocratică a trecutului.

Camerele devin, astfel, adevarate oaze de odihnă și deconectare, cu un pat dublu ispititor și o atmosferă caldă ce te învăluie delicat si te imbie la visare. Aici, te lași atras  în povestea noastră, unde istoria se îmbină armonios cu confortul contemporan într-un dans subtil al detaliilor.

Galerie foto:

Casa Danielescu nu este doar un conac, ci un loc unde istoria și modernitatea se îmbină sub semnul valorilor tradiționale. Cu o misiune de a onora tradiția familiei Danielescu și o viziune de a deveni o destinație de top în ospitalitate,
Casa Danielescu te invită să trăiești o experiență de neuitat, unde responsabilitatea, profesionalismul, decența și respectul sunt podoabele care definesc fiecare moment petrecut aici

Caracteristici și confort:

Dimensiune cameră 20 m²

Pat matrimonial

TV

Telefon

Aer condiționat

Minibar

Baie proprie cu duș

Uscător de păr

Halat de baie

Papuci

Produse de igienă personală

WI-FI gratuit

Tur virtual:

info image
close icon

Alegeți să faceți rezervarea direct pe site! Avantajele rezervării directe: aflarea noutăților, tarife personalizate, flexibilitate, posibilitatea de early check–in și late check-out, în limita disponibilității.