Skip to content Skip to footer

Dorim să te atragem la mesele noatre, însă nu vrem să o facem aruncând cuvinte de mare angajament. Știm toate artificiile care aduc oamenii în restaurant, însă mai știm că toate sunt doar vorbe în vânt fară cel mai important element – GUSTUL.

Combinația de preparate din farfurie este propunerea noastră pentru o experiență gastronomica reușită.

Restaurantul nostru este deschis tuturor, nu doar oaspeților care sunt cazați la conac. Preparatele sunt făcute să fie savurate în tihnă, în armonie cu liniștea și bonomia locului în care vă aflați. La mesele intre prieteni recomandăm o rezervare, niște aperitive, un vin bun și răbdare.

În funcție de comenzile în lucru putem sau nu putem lua comenzi “A la carte” mai mari de 10 persoane.

Pentru siguranță și din respect față de ceilalți oaspeți și față de personalul nostru, părinții sunt rugați să-și supravegheze copiii pe toată durata prezenței în restaurant.

Restaurant - Cramă (40 locuri)

De cum îi treci pragul, ambianța fermecătoare a restaurantului face ca experiența gastronomică ce urmează, să fie cu adevărat completă. Preparatele atent pregătite însoțite de un pahar cu vin întregesc bucuria revederii cu cei dragi sau un prânz de afaceri.

Cafenea (30 locuri)

Arhitectura interbelică neoromanească și-a lăsat amprenta pe spațiul care găzduiește cafeneaua conacului oferind oaspeților noștri locul perfect de tihnă și răsfăț. De asemenea, poate reprezenta cadrul rafinat de organizare a unei aniversări, a unei recepții exclusive sau a unui eveniment de afaceri.

Lobby (30 locuri)

Este spațiul ideal pentru întâmpinarea invitațiilor în cadrul evenimentelor organizate la parterul conacului și poate reprezenta zona de relaxare, ring de dans, salon de servit masa (dublând astfel capacitatea cafenelei) sau poate găzdui diferite evenimente culturale și artistice.

Terasă exterioară (100 locuri)

În zilele însorite, departe de tumultul orașului, deconectarea, gustul bun din farfurie și peisajul minunat, le găsești pe toate în același loc, pe terasa noastră exterioară, Aici, nu petreci timp, ci îl savurezi, în tihnă și pe îndelete, așa cum meriți!Iar atunci când este prilej de sărbătoare terasa se poate transforma în locul perfect pentru celebrarea acesteia.Un spațiu boem, bucate ales meșteșugite, personal implicat, așa am ales să ne exprimăm recunoștința că ne-ați trecut pragul.

Program de funcționare

Ianuarie - Aprilie & Noiembrie -Decembrie

07.30 - 21:30, ultima comandă la 20:30

Mai – Octombrie

07.30 - 23:30, ultima comandă la 22:30