Skip to content Skip to footer

MODALITATEA DE REZERVARE

La Pensiunea Casa Danielescu camerele se pot rezerva folosind opțiunile:

 1. Contact din meniul de pe site. Menționăm că prin completarea formularului de pe site se face o solicitare de rezervare ci nu rezervarea propriu-zisă. Abia după primirea răspunsului din partea pensiunii în care se confirmă disponibilitatea camerelor rezervarea este confirmată. În unele cazuri este posibil să vi se ceară să efectuați o plată pentru confirmarea rezervării.
 2. O alta metoda de rezervare este direct pe mailul pensiunii, contact@casadanielescu.ro
 3. Telefonic sau fax, la numerele de telefon 0758063611, 0253.219.003, fax: 0253.219.004.

CONFIRMAREA REZERVĂRILOR

După confirmarea rezervării primite prin email sau prin mesaj telefonic, clienții au obligația de a verifica corectitudinea datelor înscrise. Modificarea rezervării confirmate se va accepta în limita disponibilității, la data anunțării modificării.

În functie de perioada solicitată, pensiunea îți rezervă dreptul de a solicita avansuri între 20 și 100% din valoarea cazării.

Avansurile se vor factura, iar confirmarea rezervării în acest caz va fi din momentul încasării avansului în cont, cash sau card.

MODALITATEA DE PLATĂ

Este acceptată plata numerar, cu carte de credit (Visa, Mastercard, Maestro, American Express), cu carduri de vacanță (UP, ENDERED, PLUXEE TURIST) sau prin virament bancar. Achitarea cazării în cazul în care nu s-a achitat în avans sau în cazul în care mai este o diferență de plată, precum și a serviciilor suplimentare de masă, sală de conferință, servicii extra, etc. se va face cel târziu la check-out. Pensiunea își rezervă dreptul de a încasa costul cazării și la check-in sau integral în avans, în funcție de înțelegerea scrisă cu clientul. În perioadele de sărbători, în perioadele în care sunt evenimente în localitate sau în perioadele cu solicitări numeroase, pensiunea își rezervă dreptul de a solicita plata integrală în avans.

POLITICA DE MODIFICARE, ANULARE, NEPREZENTARE, PENALITATI

Orice modificare si/sau anulare de rezervare a serviciilor, la initiativa Clientului, se va trimite in scris pe adresa de e-mail: contact@casadanielescu.ro sau la numarul de telefon 0754 063 611, modificarea serviciilor fiind supusa aprobarii prealabile a Casei Danielescu.

Clientul poate să anuleze gratuit rezervarea cu mai mult de 15 zile înaintea sosirii. În acest caz, avansul se va returna.

Daca rezervarea se anulează cu 15 zile înaintea sosirii, se retine 20% din valoarea rezervarii si 100 % daca rezervarea se anuleaza cu 3 zile inainte de data sosirii.

Neprezentarea reprezinta situatia in care Clientul, in urma unei rezervari confirmate si neanulate intr-una din modalitatile mentionate anterior, nu se prezinta la Casa Danielescu la data pentru care s-a facut rezervarea.

In cazul neprezentarii Clientului, suma achitata ca avans se va retine integral.

In cazul reducerilor de sejur anuntate de Client in timpul sejurului, Casa Danielescu isi rezerva drepttul de a retine, cu titlu de daune interese, valoarea serviciilor neconsumate.

POLITICA CU PRIVIRE LA COPII ȘI PATURI SUPLIMENTARE

 • Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți.
 • Copiii vor fi taxați ca si adulții (indiferent de vârstă) la această proprietate începand cu vârsta de 4 ani. Mai exact, se taxeaza cu 45 lei/ noapte pentru orice persoana incepand cu varsta de 4 ani care se cazeaza suplimentar numărului de locuri standard în cameră si care consuma mic dejun.
 • Pentru copiii cu vârsta de sub 11 ani, cazarea este gratuita, daca acesta se cazeaza in camera cu parintii.
 • Toate pătuțurile și paturile suplimentare sunt oferite în funcție de disponibilitate.

POLITICA PENTRU ANIMALE DE COMPANIE

În unitatea noastră animalele de companie nu sunt acceptate în camere.

PROGRAM RESTAURANT ȘI BAR

Micul dejun se serveste zilnic intre 07:30 si 10:30 în restaurantul aflat la parterul pensiunii. Micul dejun poate fi continental sau buffet suedez, funcție de gradul de ocupare al pensiunii. Restaurantul și barul sunt deschise zilnic, astfel:

 • in perioada ianuarie-aprilie si noiembrie decembrie, între orele 07:30-21:30
 • in perioada mai-octombrie, intre orele 07:30-23:30

FUMATUL

La pensiunea noastră fumatul este strict interzis.

SIGURANȚA BUNURILOR

Pensiunea noastră beneficiază de sistem de supraveghere video în zonele publice. Cu toate acestea, siguranța bunurilor personale revine în totalitate clienților. Pensiunea nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate în interiorul acestora pe perioada staționării în parcare. Nu ne asumăm răspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta pensiunii, a sălii de conferință sau a restaurantului.

PARCARE

Parcarea autovehiculelor clienților este posibilă în limita locurilor disponibile. Pensiunea nu rezervă locurile de parcare și nici nu percepe taxă.

INTERNET

Internet wireless este disponibil în întreaga pensiune și este gratuit, fără parolă.

POLITICA CHECK-IN / CHECK OUT

 • Check-in: De la 15:00 la 23:00
 • Check-out: De la 07:00 la 12:00