Skip to content Skip to footer

Suită

Indiferent dacă te afli într-o călătorie de afaceri sau într-o escapadă romantică,  Suita noastră, o bijuterie a rafinamentului și eleganței, te așteaptă în inima conacului Casa Danielescu.

De pe terasa camerei un peisaj cu un farmec aparte se deschide în fața privitorului…culori ale apusului, nuanțele depărtărilor, trilurile pasărilor din grădină, toate acestea îmbie la contemplare, lăsând o amprentă puternică pe retina sufletului. Un pat dublu extra-large și canapeaua extensibilă îți așteaptă prezența, în timp ce atmosfera caldă și primitoare te învăluie cu un șarm aparte.

Aici, nu doar te cazezi, ci te lași învăluit în povestea noastră, unde istoria și confortul contemporan te conduc, subtil, în lumea boemă și rafinată, de odinioară.

Galerie foto:

Casa Danielescu nu este doar un conac, ci un loc unde istoria și modernitatea se îmbină sub semnul valorilor tradiționale. Cu o misiune de a onora tradiția familiei Danielescu și o viziune de a deveni o destinație de top în ospitalitate,
Casa Danielescu te invită să trăiești o experiență de neuitat, unde responsabilitatea, profesionalismul, decența și respectul sunt podoabele care definesc fiecare moment petrecut aici

Caracteristici și confort:

Dimensiune cameră 40 m²

Balcon

Pat dublu extra-large

Canapea Extensibilă

TV

Telefon

Aer condiționat

Minibar

Baie proprie cu duș

Uscător de păr

Halat de baie

Papuci

Produse de igienă personală

WI-FI gratuit

Tur virtual:

info image
close icon

Alegeți să faceți rezervarea direct pe site! Avantajele rezervării directe: aflarea noutăților, tarife personalizate, flexibilitate, posibilitatea de early check–in și late check-out, în limita disponibilității.