Skip to content Skip to footer

DESPRE NOI

Domeniul Danielescu a fost readus la viață, iar casa a fost restaurată pentru a reda imaginea construcției sale originale. Această reînviere a păstrat conceptul specific începutului de secol al XX-lea, o perioadă caracterizată de turbulențe politice și sociale. Cu toate acestea, în ciuda provocărilor vremii, Casa Danielescu a reușit să rămână fidelă atmosferei sale istorice. Prin combinarea elementelor tradiționale cu cele moderne, Casa Danielescu oferă o experiență autentică și plină de rafinament.

Intrând în ritmul prezentului, domeniul lasă loc pentru meditație, relaxare dar și bon-vivre. Conform relatărilor vremii, petrecerile în grădină, dineurile și cramele pline nu sunt elemente de noutate pe acest domeniu.

Cadrul original aduce un strop de extravaganță evenimentelor desfășurate la conac, iar savoarea preparatelor culinare pregatite cu măiestrie întregește această ambianță plină de rafinament.

Galerie

Foto

0
spații cazare
0
piscină
0
terase
0
săli evenimente

MISIUNE

Casa Danielescu își propune să continue și să onoreze tradiția și istoria familiei Danielescu, oferind oaspeților săi o experiență de neuitat. Prin păstrarea autenticității și eleganței conacului, am dorit să creăm un spațiu plăcut și rafinat, în care momentele importante să fie sărbătorite într-un cadru distins și intim. Ne angajăm să aducem la viață atmosfera plină de istorie a casei, oferind servicii de calitate și promovând valorile tradiționale.

VIZIUNE

Casa Danielescu aspiră să devină un punct de referință în domeniul ospitalității, reprezentând o destinație de top pentru cei care caută autenticitate, eleganță și confort. Vrem să fim recunoscuți drept un loc unde istoria și modernitatea se întâlnesc armonios, oferind o experiență de cazare și gastronomie care depășește așteptările oaspeților noștri.