Skip to content Skip to footer

Evenimente corporate

Alături de echipa ta sau de partenerii-cheie descoperă Casa Danielescu, un loc autentic, care te inspiră să clădești strategii și parteneriate durabile și de succes. Indiferent de natura evenimentului (conferință, seminar, training, petrecere corporate, teambuilding sau workshop), echipa noastră de profesioniști este mereu pregătită să răspundă celor mai exigente cerințe.

Evenimente de familie

Bucurați-vă de momente de povestit la Casa Danielescu! Indiferent de ocazie - nuntă, botez, banchet, aniversare, onomastică, ceremonie civilă, sau orice alt fel de reuniune cu cei dragi - promitem să vă transformăm petrecerile în amintiri de neuitat. Rare sunt locurile care să-ți permită desfășurarea unor evenimente versatile și rafinate, iar printre acestea se numără și Casa Danielescu, locul ideal pentru organizarea unor evenimente care se întind pe mai multe zile. Nunta la Conac poate începe în prima zi cu ceremonia civilă organizată sub cerul liber urmată de un răsfăț în tihnă alături de cei dragi, a doua zi vă puteți pregăti în liniște pentru marele eveniment și petrecerea memorabilă ce urmează, iar ziua următoare este pentru odihnă și relaxare depănând amintiri.

Evenimente culturale

Casa Danielescu, locul unde cultura și socializarea se împletesc armonios. Aici, personalități de pe meleagurile noastre și din străinătate își lasă amprenta în expoziții, competiții, prezentări și evenimente specifice. Echipa noastră dedicată este mereu la înălțime, oferind suportul necesar pentru a asigura succesul fiecărei întruniri.

salon-clasic

Salonul clasic
(150 locuri)

Dedicat desfășurării mai multor tipuri de evenimente, Salonul clasic, reprezintă spațiul versatil și elegant, care transformă orice ocazie specială într-un eveniment memorabil. Suprafața mare vitrată a ferestrelor și deschiderea spre grădina domeniului, fac din Salonul Clasic o alegere inspirată pentru găzduirea evenimentului dumneavoastră. Meniurile variate și personalizate în funcție de eveniment, precum și personalul nostru dedicat promit o experiență unică celor care se hotărăsc să ne treacă pragul.

Sală de conferințe
(25 locuri)

Beneficiază de lumină naturală și a fost amenajată și dotată pentru a fi un spațiu elegant și versatil, potrivit pentru o gamă largă de evenimente specifice.
Alături de coffee breaks, meniuri variate, spații de relaxare și cazare reprezintă cea mai bună alegere pentru a crea evenimente de succes.

Cort evenimente
(600 - 1000 locuri)

Curtea Casei Danielescu și piscina exterioară reprezintă fundalul ideal în care este amplasat Cortul de evenimente.
Având o capacitate de 1000 locuri pentru organizarea conferințelor sau a evenimentelor artistice și 600 de locuri pentru evenimente de familie, cortul reprezintă spațiul perfect pentru a găzdui ceremonii impresionante și petreceri cu fast.