Skip to content Skip to footer

Dublă superioară

Cele 5 camere duble superioare, spațioase și rafinate, transpun esența stilului neromânesc într-o estetica vie și modernă, în cei 30 de metri pătrați alocați fiecăreia.

Camera cu baldachin de la mansardă se lasă greu descoperită, dar odată ce-i treci pragul iți răsplătește efortul depus pentru a ajunge la ea printr-o invitație nescrisă intre pernele moi și pânzeturile scrobite, oferindu-ți momente de tihnă și răsfăț departe de iureșul lumii din exterior.

Camerele devin un refugiu personal, unde te poți bucura de momente de tihnă și intimitate, unde fiecare clipă devine o experiență autentică și rafinată.

Galerie foto:

Casa Danielescu nu este doar un conac, ci un loc unde istoria și modernitatea se îmbină sub semnul valorilor tradiționale. Cu o misiune de a onora tradiția familiei Danielescu și o viziune de a deveni o destinație de top în ospitalitate,
Casa Danielescu te invită să trăiești o experiență de neuitat, unde responsabilitatea, profesionalismul, decența și respectul sunt podoabele care definesc fiecare moment petrecut aici

Caracteristici și confort:

Dimensiune cameră 30 m²

Pat matrimonial

TV

Telefon

Aer condiționat

Minibar

Baie proprie cu duș

Uscător de păr

Halat de baie

Papuci

Produse de igienă personală

WI-FI gratuit

Tur virtual:

info image
close icon

Alegeți să faceți rezervarea direct pe site! Avantajele rezervării directe: aflarea noutăților, tarife personalizate, flexibilitate, posibilitatea de early check–in și late check-out, în limita disponibilității.