Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cupa Șah la conac – Un festival de minți strălucite

Cu entuziasm și mândrie, Casa Danielescu a fost partenerul de încredere al primei ediții a “Cupa Șah la Conac”, eveniment organizat pe 25 februarie 2024, în cadrul proiectului Șah în Școală, având ACS Tinerii Spartani drept gazda dedicată.cupa-sah-a-conac
Competiția, desfășurată în 6 runde a câte 15 minute/jucător, cu increment de 2 secunde, s-a bucurat de participarea a peste 70 de copii talentați din județele Gorj, Dolj, Mehedinți și Hunedoara. Acești tineri aspiranți șahiști au avut o platformă valoroasă pentru a-și evidenția abilitățile în universul captivant al șahului. Implicarea ACS Tinerii Spartani, în calitate de organizator dedicat, a fost determinantă în succesul evenimentului.
Casa Danielescu a fost onorată să fie sponsor al acestui turneu, consolidându-și astfel angajamentul ferm față de comunitate și dezvoltarea tinerilor prin susținerea unor activități educaționale și sportive de calibru.
Nu putem să nu evidențiem și contribuția esențială a celorlalți sponsori implicați în reușita acestui eveniment remarcabil: Asociația “Nimic Imposibil”, Școala de șah Moți și Educație prin Șah Drobeta. Fără sprijinul generos al acestor parteneri, Cupa Șah la Conac nu ar fi avut același impact pozitiv.
ACS Tinerii Spartani aduce mulțumiri deosebite și Dlui avocat Matei Catrinoiu, Dnei director de turneu Roșca Melania-Miruna și Dnei profesor Lupulescu Alina pentru sprijinul și implicarea lor deosebită în desfășurarea acestui proiect captivant.
S-au oferit premii totale în valoare de 600 lei, cupe și diplome, adăugând o notă specială evenimentului. Această inițiativă nu doar că a oferit copiilor șansa de a-și dezvolta pasiunea pentru șah, dar a contribuit și la promovarea talentelor tinerilor șahiști din regiune.
Casa Danielescu este mereu deschisă propunerilor de implicare civică și așteaptă cu bucurie prilejul de a fi gazda unor evenimente culturale sau educaționale. Suntem mândri să facem parte din astfel de inițiative și să contribuim la formarea viitorului prin susținerea proiectelor ce promovează educația și sportul în rândul tinerilor.