Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Casa Danielescu își lansează noul website

La marginea aglomeratului oraș de pe Jiu, într-o oază de eleganță unde tradiția se împletește cu modernitatea, se află Casa Danielescu, un conac boieresc de 4 stele, construi în urmă cu aproape un veac.

Cu arhitectura sa impunătoare, Casa Danielescu a devenit un reper al ospitalității românești, găzduind de-a lungul vremii nume importante și bine cunoscute pe întreg mapamondul, de la Nicholas Cage și întreg staff-ul care a filmat Ghost Rider 2, ambasadorii Franței, Mexicului, Argentinei, sculptori celebrii, artiști români și internațional, somități din diverse domenii nu au ezitat să ne calce pragul atunci când pașii i-au purtat pe meleaguri gorjenești.

Acum 14 ani, într-o epocă în care nevoia de identitate digitală își făcea timid apariția, echipa Web Logistics a pus bazele primului website al Casei Danielescu. Dar timpul aduce cu el evoluția și implicit schimbarea, iar Casa Danielescu a simțit nevoia unei noi prezentări în lumea online, o prezentare pe măsura bunei reputații întreținute cu grijă de-a lungul vremii. Astfel, s-a născut un nou proiect, un pas important în consolidarea prezenței online a conacului și în comunicarea experiențelor unice oferite de acest loc încărcat de istorie și eleganță.

Provocarea a fost mare! Cum să REtranspui în lumea digitală farmecul și eleganța unui conac boieresc? Dar echipa Web Logistics a acceptat provocarea, iar prin implicarea si determinarea ei a propus si implementat servicii complexe care au ca rezultat un website modern, care respectă cele mai înalte standarde ale anului 2024.

Casa Danielescu își deschide acum porțile în noua locație digitală, invitându-vă să descoperiți frumusețea și ospitalitatea sa autentică.